11. juunil 2024 toimus meie koolis õppeaasta lõpuaktus. Lõpuaktus algas meeleoluka rooside sõja mänguga, kus õpilased ja õpetajad võtsid mõõtu ning proovisid küsimustele leida kõige populaarsemaid vastuseid ning koguda endale kõige rohkem punkte. Rooside sõja juht oli meie 9. klassi õpilane Riti Põder ning punkte luges õpetaja Heli Järve. Rooside sõja võitis õpilaste meeskond.
Aitäh kõikidele õpilastele ja õpetajatele, kes rooside sõja mängu loomisele kaasa aitasid. Rooside sõja küsimustikule vastas kokku 66 koolipere liiget.

Peale rooside sõda algas pidulik õppeaasta lõpuaktus, mida juhtis õpilasesinduse liige Marten Saul.

Aktusel võeti kokku meie õppeaasta saavutused ning tänati tublisid õppureid, olümpiaadidel ja võistlustel osalejaid. Esimest korda selle õppeaasta jooksul pälvis iga kooliaste trimestritegija rändkarika. I kooliastmes pälvis rändkarika terve 3. klass. II kooliastmes pälvis rändkarika Kertu Lebedev ning III kooliastmes Rivo Selge. Palju õnne!


Aktusel esinesid 1. ja 2. klassi õpilased suviste luuletustega. Aktuse lõpetas mudilaskoor lõbusa lauluga.


Mõnusat suvevaheaega!