Tradistsiooniline hoovifestival toimus ka sellel aastal, 9.mail. Võib öelda, et see on kujunenud üheks meie kevadsündmuseks, mida koolipere väga ootab.

Hoovifestival algas sellel aastal kontserdiga, mis oli pühendatud emadele. Kontserdil astusid meie mudilaskoori laululapsed, esitati huviringides õpitud klaveripalumuusikapalu. Kontserdi vahepalaks olid seekord videoklipid, teemaks „Ema“, mis olid klasside poolt varem juba koostatud.

Pärast kontserti said kõik külalised vaadata siniseses jalutusaalis õpilastööde näitust. Seal olid käsitöö, tehnoloogiatunnis ning kusntitundides tehtud õpilaste tööd. Lisaks olid näitusel õpilaste loodud 3D mudelid (tassid, mõisameened, võtmehoidjad).

Kontserdi järel ootas meie koolipere, kõiki külastajaid koolimaja hoovis algavale väikesele laadale. Müügilettidelt võis leida mänguasju, käsitööd, küpsetisi ja taimi oma koduaeda. Tänasel hoovivestifalil kõlas ka akordinimuusika.

Hoovifestivalilt ei puudunud ka kooli heategevuslik õnneloos, millest teenitud raha läheb kooli helitehnika uuendamisse. Kui veelgi täpsem olla, siis soovime soetada korraliku mikrofoni. Õnneloosi tõi õpilased ja õpetajad väga palju asju. Õnneloosi kõige ihaldatum auhind oli seekord kooli koka poolt küpsetatud kringel ja JBL kõrvaklapid. Õnneloosi võitjad olid seekord Liisbeth Tombak ja jällegi Maark Maimann, kes võitis ka eelmisel aastal peaauhinna.