2. aprillil, H. C. Anderseni sünniaastapäeval tähistatakse rahvusvahelist lasteraamatupäeva
(https://elk.ee/ibby/rahvusvaheline-lasteraamatupaev/2024-luulelennul-ule-merede/).
Sel puhul said meie kooli 1. – 3. klass kokku roosas mõisasaalis, kus raamatukoguhoidja Viktoria Saarsalu lausus avasõnad kasutades selleks IBBY Jaapani sektsiooni „Luulelennul üle merede“ raamatu teksti rändavatest lugudest (teksti autoriks on jaapani lastekirjanik, H. C. Anderseni preemia laureaat Eiko Kadono).
Pärast avasõnu esinesid 1. ja 2. klassi õpilased õpitud kevadluuletustega ja 3. klass esitas etenduse “Isevärki koolitund”.
Õpetaja Jaanika tegi ürituse lõppu lasteraamatute teemalise massiviktoriini. Saime palju teadlikumaks ja koos veedetud tund oli väga hariv ning tore. Kommide söömine muutis meie päeva magusamaks ja oleme andnud oma väikese panuse tähtsa päeva tähistamisse.
Head lasteraamatute lugemist!

Õpetaja Made, Õile ja Jaanika