Emakeelepäeva puhul käisid Roosna-Alliku Põhikooli 1. – 2. klassi õpilased kohalikus raamatukogus, kus neid võttis lahkelt vastu meie kooli jaoks väga tähtis ja armastatud koostööpartner Viktoria Saarsalu. Raamatukogutundi mahtus palju erinevaid tegevusi. Kuulasime kauneid emakeelepäevale pühendatud eesti autorite luuletusi ja ajakirjas “Täheke” ilmunud emakeelepäeva jutukest. Vaatasime videot Lastetoa saatest: https://arhiiv.err.ee/video/vaata/lastetuba-emakeelepaev
Veel tutvusime viimaste uudisraamatutega, mis on lastele ilmunud sel või eelmisel aastal. Lapsed said ise endale sobivaid raamatuid valida ning täpsemalt järgi uurida, kus asetsevad 1.-2. klassile mõeldud lasteraamatud. Lõpuks laenutasime endale ka raamatud koju kaasa võtmiseks.

Aitäh, Viktooria Saarsalu! Oli tore ja hariv tund, jäime väga rahule!

1.-2. klass ja õpetajad Õile ja Made