Tööle kaasa päeval osales meie koolis 61 õpilast 87-st. Ettevõtted ja asutused, kus õpilased käisid olid järgnevad: Roosna-Alliku lasteaed “Hellik”, Roosna-Alliku Põhikool, Stik Oü, Enefit Volt, MTÜ Järva Arengu Partnerid, Järva-Jaani lasteaed “Jaanilill”, Järvapesa lasteaia Albu lasteaed, PAIde lasteaed, Päästeameti ennetustöö osakond Tallinnas, Sargvere mõisa renoveerimine, Impeerium OÜ, SA Järvamaa, Kaitseliit Kodustütarde peastaap, Eesti Pagar, Väli ehitus, Nurme Kool, Rebruk Farm, Eesti Kaitsevägi, Paide Linnavalitsus, Tariston AS, Mäo PMÜ, AS Peetri põld ja piim, Roosna-Alliku Rahvamaja, Viking Window, Paide saekaater, Grant ja Thornton Baltic OÜ, Catchet, Tiiok OÜ, Konesko, Lindmar OÜ, Metsla OÜ, Koordi tallid OÜ, Legrand Estonia OÜ, Pääsupesa pood, Midest Põld OÜ.
Suur tänu kõigile, kes sellest päevast osa võtsid!

Roosna-Alliku Põhikooli direktor