Tere armsad Roosna-Alliku Põhikooli vilistlased!

On suur au ja rõõm teatada, et meie armas kool tähistab peagi oma 100. aastapäeva! See on tõeliselt fenomenaalne verstapost, mis väärib pidulikku tähistamist ning teie, kallid vilistlased, olete kutsutud sellest ajaloolisest hetkest osa võtma. Kooli sünnipäeva puhul toimub 17. jaanuaril kell 9.00-12.00 vilistlaste päev.

Vilistlaste päev näeb Sinu jaoks välja järgmine:

Külalistund – Sinu aeg särada!
Vilistlaste külalistunnid on meie õpilaste seas eriti populaarsed. Külalistunnis kutsume vilistlasi üles meie õpilastega jagama oma erialaseid teadmisi, kogemusi ja saavutusi. Oleksime tänulikud, kui saaksite rääkida oma karjäärist, jagada elulugusid ning komistuskive ja anda õpilastele hindamatuid nõuandeid nende tulevikuks. See on suurepärane võimalus näidata, kui inspireeriv võib olla Roosna-Alliku Põhikooli vilistlane!

Mälestuste tund – Naeru, pisarate ja nostalgiani!
Pärast külalistundi kutsuksime teid osalema vahvas mälestuste tunnis. Saal on täidetud naeru, pisarate ja südamest tulevate lugudega. Jagage oma kooliaegseid seiklusi, toredaid mälestusi ja vahvaid lugusid enda koolipäevadest. Laske noortel tutvuda kooliajaloo põneva küljega, mis on loodud just teie kogemuste kaudu. Selles tunnis arutame läbi teemad nagu söökla toidust kuni meeldejäävate õpetajateni, naljakate juhtumisteni ning koolis tehtud krutskiteni.

Lõpetuks katame teile tänutäheks kohvilaua, mille taga saate õpetajatega muljeid jagada, vanu aegu meenutada ja lubame ka arhiivist kõik vanad fotoalbumid teile vaatamiseks tuua.

Tule tee meie kooli 100. sünnipäev meeldejäävaks! Anna oma kohalolekust teada hiljemalt 8. jaanuariks 2024.