Õpilasesinduse suurel soovil tähistasime kooliperega 31. oktoobril Halloweeni. Halloweeni peo raames ootas õpilasi õhtul ees mitmeid huvitavaid tegevusi. Kõik olid peole oodatud kostüümis. Ääretult tore oli näha justnimelt ise meisterdatud maske ja peavõrusid ning kostüüme nii õpilaste kui ka õpetajate poolt. Ürituse käigus valisime parimad kostüümid kolmes erinevas kategoorias. Lemmikute lemmikute kostüümi auhinna võitis 9. klassi õpilased Alen ja Robin. Kõige hirmuäratavama kostüümi võitis õpetaja Jaanika, kes pakkus meile meeleolukat showd terve peo jooksul. Kõige nunnuma kostüümi auhinna pälvis 2. klassi õpilane Sigrid.


Õpilasesindus pani üles vahva fotoseina, kus said kõik peol osalejad pilti teha. Õhtu jooksul toimus koolimajas ka kummituste jaht. Õpilastel oli ülesanne taskulambi abiga leida 15 helkuritega kaunistatud kummitust. Parim tulemuse saavutas meeskond, kes leidis üles 14 kummitust.


Peo teises osas said õpilased nautida diskot ning avatud oli ka nõid Loitsuleena tuba, kus ennustati tulevikku. Loitsuleena oli lausa nii populaarne, et tema ukse taga oli muljetavadavalt pikk järjekord ning kahjuks kõik tema seansile ei pääsenudki. Aitäh õpetaja Sigritile selle vahva etenduse eest! Loodetavasti saame järgmisel aastal Loitsuleena ennustusi pikemalt.

Soovime tänada õpilasesinduse liikmeid. Õpilasesindus kaunistas kooli, valmistas disko jaoks ette saali ja pani kokku muusikavaliku, jäädvustasid üritust, viisid läbi parima kostüümi hääletuse ja häälte lugemise, viisid läbi mänge ja aitasid koristada.
Aitäh Birgitile, kes aitas kummitusi peita, kostüümidele viimast lihvi anda. Aitäh Marisele, kes peale pidu mõisapoolse kooli osa taas läikima lõi.
Aitäh õpetaja Helile, Silvile, Õilele ja õppejuht Lisellele, et peol abistasite ning kõigel silma peal hoidsite.