20. oktoobril leidis aset ringmajanduse teemaline lõimingupäev. Antud päeval õppisid õpilased mõistma ringmajanduse kontseptsiooni- ideed, kuidas ressursse kasutada jätkusuutlikult ning vähendada jäätmete hulka. Lõimingupäev innustas õpilasi olema loovad ning arendama uusi ideid, käelist osavust ning praktilisi oskusi. Ühtlasi andis see õpilastele võimaluse töötada meeskondades, mis arendas nende koostööoskusi.

Kõigil kolmel kooliastmel olid erinevad ülesanded, mis eeldas usinat tööd ideest kuni lõpptulemuseni. Neljanda tunni ajal said kõik rühmad tutvustada oma töid koolikaaslastele.

1.-3. klassi ülesanne oli olemasolevast kraamist leiutada midagi uut. Ettekandeid kuulates tuli tõdeda, et neid ostaks endalegi koju.


4.-6. klass tegutsesid tehnoloogia klassis, kus õpilased käärisid käised üles ning asusid putukahotelle meisterdama.7.-9. klassi õpilasi ootas ees disaini töötuba. Nende valdusesse anti hunnik riideid, mis riidekappi olid seisma jäänud. Õpilaste kasutada oli ka kastide viis kanganäidiseid, millega andis oma disainile omapära ja värvi lisada. Kõigil oli võimalus proovida õmblusmasinaga õmmelda.