2.-6. oktoobril külastasid meie kooli ettevõtlusnädala raames mitmed ettevõtlikud inimesed. Sellel nädalal andsid õpilastele tunde meie kohalikud ettevõtjad. Õpilastega arutleti, mis on ettevõtlus, ettevõte ja mida ettevõtjaks olemine tähendab. Kuidas meie külaisesinejad ettevõtte loomiseni jõudsid ning mida selline elukutse endast üldse kujutab.
5. klassile andis ettevõtlusnädala raame tundi nahakunstnik Inga Maer.

6. klassile andis tundi meie kohalik ettevõtja Lembit Nõlvak Roosna-Alliku Pakiautost. Lembit soovis oma tunnis, et õpilased mõtleksid juba praegu, mida neile meeldib teha ning sellest võibki tegelikult kasvada välja tulevane amet.

1.-2. klassile pidi esinema perearst Ingrid Alt, kuid töökohustused nõudsid oma ning perearsti asemel andis tundi Dr. Alt´i pereõde Ülle Tilga.

3. klassile andis tundi esindaja meie kohalikust ettevõttest Agripellet OÜ-st. Tore oli näha, et 3. klass kuulas tähelepanelikult ning küsisid julgesti ka lisaküsimusi.

7.-9. klassi noormeestele toimus ekskursioon Roosna-Allikul tegutseva Veoki Pealisehitus OÜ-sse, kus nad said lähemalt tutvuda antud ettevõtte tööga.


Samal ajal toimus 7.-9. klassi tüdrukutel tunnid koolimajas. Neile saatis videoloengu ettevõtja Helena Mägi, kes on Roosamanna brändiehete looja.

Lisaks sellele esines neile ka Ade-Briana Nurk, kes rääkis meie kooli neidudele õpilasfirma kogemustest.

Ettevõtlusnädala lõpetuseks mängisid õpilased rahatarkuse mängu Cashy.

Me soovime tänada kõiki ettevõtjaid, et külastasite meie kooli ja andsite meie õpilastele võimaluse tutvuda lähemalt ettevõtlusmaailmaga.