Roosna-Alliku Põhikooli koolipere tähistas maailmakoristuspäeva. Päeva raames osalesid kõikide klasside õpilased ja õpetajad koristusaktsioonis. Õpilased ja õpetajad tegid Roosna-Alliku aleviku, kooliümbruse ning mõisapargi maha visatud prahist puhtaks. Koristuse käigus tõdesime uhkusega üht, et meie ümbruse eest on juba väga hästi hoolt kandud ning suuri prügikoguseid me kokku korjata ei saanudki. Lisaks prahi koristamisele olime abiks Eedile, kes meie ümbruse korrashoiu nimel igapäevaselt tööd teeb. Nii said ka pargist ning laululava juures maas vedelevad oksad lõkkesse viidud. Siis on ka onu Eedil parem niita ja lehti kokku korjata.
Lisaks prügile leidsid 2. ja 1. klassi õpilased ühe väga huvitava seene, mida uudistasid ka teised õpetajad ning õpilased.

Aitäh kõikidele üritusel osalejatele! Nüüd on meid ümbritsev keskkond veelgi ilusam ja puhtam!