2. juuni koolipäev algas 4. ja 5. klassi jaoks bussisõiduga Tallinnasse. Sihtkohaks Lennusadam-Meremuuseum. Piletid kätte jagatud asusid õpilased tuhisedes muuseumit avastama. Kuigi õpetajana köitis silma kõige rohkem „Venezia- Merede kuninganna“ ning „Viikingid enne viikingeid- salme laevamatused“ näitused, siis õpilaste jaoks olid kõige huvitavamad just pigem kohad ning asjad, millesse sai sisse ronida, katsuda ning katsetada. Õpilased veetsid kõige rohkem aega allveelaeva Lembitu sisemust uurides ning erinevaid simulaatoreid katsetades. Viikingite nurgast sai proovitud aerutamist ning nende aegseid riietusi ka kaptenite kui madruste riided said selga. Simulaatorites veetsid õpilased enamus ajast- päästeoperatsioonid vees kui ka lennukis lendamine kõrgustes. Lõppkokkuvõttes oli üsnagi huvitav ning tore päev, kus sai teada ning proovitud palju uut ning põnevat.