Kolmapäeval, 31. mail toimus Türi linnastaadionil Järvamaa koolinoorte meistrivõistlused kergejõustikus. Meie kooli esindas 13 tublit õpilast. Oma esimese suurvõistluse kogemuse sai
3. klassi õpilane Kristella Nautras, kes võistles endast mitme aasta vanemate tüdrukutega, kuid tema visadus ja tahtejõud olid imetlusväärsed. Tubli!

Osalesime 60m ja 100m jooksus, palliviskes, kaugushüppes, kuulitõukes, 600m, 800m, 1000m ja 1500m jooksus.

Kooli edukaim võistleja oli Kaspar-Markus Reivik, kes saavutas U18 arvestuse I koha kuulitõukes tulemusega 10.58m ja III koha kaugushüppes tulemusega 5.12m. Lisaks saavutasid kõrgeid kohti: U14 arvestuses Georg Põder kuulitõukes II koht tulemusega 9.74m, U18 arvestuses Annika Selge 800m jooksus III koht, U16 arvestuses Kaisa Needra 800m jooksus IV koht, U16 arvestuses Alen Jefimov kaugushüppes V koht ja 100m VII koht.
Võistlusel tajusin saavutustahet, koostööd ja üksteisele kaasaelamist, kus kõik võistlejad andsid endast parima. Liikumisõpetaja on Teie üle uhke! 

Suurt kiitust väärivad kõik osalejad: Kristella Nautras, Aimar Alev, Patrik Mere, Janar Selge, Maark Maimann, Georg Põder, Marii Soosalu, Kaisa Needra, Rivo Selge, Alen Jefimov, Trevor Tooming, Annika Selge, Kaspar-Markus Reivik.

Liikumisõpetaja
Veroonika