Eelmisel aastal ellu kutsutud Hoovifestival toimus ka sellel aasta. Võib öelda, et see on kujunenud üheks meie kevadsündmuseks, mida koolipere väga ootab.
Hoovifestival algas sellel aastal kontserdiga, mis oli pühendatud meie kõigi sangaritele- emadele. Kontserdil astusid üles tantsutrupp “SATURN” Triinu Leedmaa juhendamisel. Saturn esitas kaks tantsu, millest üks oli kaasahaarav ja kelmikas, kuid teine juba hoopis sügavama ja kauni sõnumiga.

Kontserdil luges 4. klassi õpilane Kertu Lebedev emadest ühe luuletuse. Meie 8. klassi õpilane Mirell Kärp pühendas emadele laulu “Mu ema”, mis oli nii ilus, et tõi nii mõnelegi publikus pisara silma. 2. klassi õpilased laulsid emadele laulu “Õnneseen”. Laululapsi saatis kitarril meie muusikaõpetaja Elizabeth Lindjärv. Sellel aastal oli meie kontsert ka pisut erilisem, sest meile tulid külla Roosna-Alliku naiskoori naised ning esitasid kolm imekaunist lugu. Võtame selle kontserti kokku ühe sõnaga- fantastiline.


Kontserti järel ootas meie koolipere, kogukonda ning külastajaid ees õpilaste laat. Müügilettidelt võis leida mänguasju, käsitööd, küpsetisi, taimi oma koduaeda jne.


Hoovifestivalilt ei puudunud ka kooli heategevuslik õnneloos, millest teenitud raha läheb kooli helitehnika uuendamisse. Kui veelgi täpsem olla, siis soovime soetada korraliku mikrofoni. Õnneloosi tõi õpilased väga palju asju. Õnneloosi kõige ihaldatum auhind oli perekond Soosalu poolt välja pandud korralik jalgratas. Jalgratta võitis meie 5. klassi õpilane Maark Maimann.


Palju õnne võitjale!

Terve õhtu oli nii meeleolukas ja tore!

Aitäh kogu kooliperele, Hoovifestivali külastajatele, esinejatele ja Roosna-Alliku naiskoorile!