20. aprillil toimus Roosna-Alliku Põhikoolis Jüriöö orienteerumine. Antud üritus kutsuti ellu eelmisel aastal ning see võitis kohe meie koolipere südame. Tekkis mõte see vahva üritus muuta meie kooli iga kevadiseks sündmuseks. Jüriöö orienteerumisele on alati oodatud kõik inimesed lähedalt ja kaugelt. Ka sellel aastal oli tore näha orienteerumisel õpilaste ja õpetajate perekondi, vilistlasi, kogukonnaliikmeid ja sõpru.

Kõik orienteerumisel osalevad 3-5 liikmelised meeskonnad said kaardi, kus oli märgitud ära punktid. Samuti sai iga meeskond numbritega lehe, kuhu tuli kirjutada igast punktist leitud täht ning muidugi kompostriga oli vaja ka lehele vastava numbri juurde augud teha.

Kolmes punktis ootasid osalejaid meie kooli õpetajad, kellel oli varuks mitmeid ülesandeid, mille eduka lahendamise järel sai orienteerumise meeskond tähe.


Finišisse jõudes pidi kokku kogutud tähtedest moodustama sõna, milleks oli TÕRVIKUJOOKS. Kõik õigete vastustega sedelid läksid loosimisse. Fortuuna valis välja kolm sedelit ning antud meeskonnad said ka kommipaki ning koolimeenetega autasustatud.

Siinkohal soovime kõik tänada meie liikumisõpetuse õpetajat Veroonikat, kes orienteerumise korralduslikku poolt eest vedas. Aitäh, õpetaja Madele, Õilele, Silvile ja Edale, kes viisid läbi vahvad ülesanded. Lisaks täname ka õpetajaid, kes hiljem kõik punktid kokku korjasid. Lõpetuseks soovime tänada ka õpetaja Helit, kes seda vahvat üritust pildistas ning aitas sedeleid kontrollida.

Suur kummardus kõikidele orienteerujatele!