12. aprillil 2023 külastasid 1.-3 klassi AHHAA Teadekeskuses. Jagame teiega 1. klassi õpilaste endi muljeid antud õppereisist.
Esimesele klassile meeldis väga AHHAA Teaduskeskuses. Jarkole meeldis enim see, kus sai mööda toru enda jõul pingil end ülesse lae alla tõmmata ja lahti lastes alla langeda. Sigridile meeldis ekraani järgi tantsimine, kus tibu tegi täpselt neid liigutusi, mida Sigrid ise ees tegi. Romekile meeldis väga autodega sõita, seal oli rool ja käsipidur. Lisaks sai Romek tuttavaks uute poistega, kellega koos oli tore asju avastada. Aliisele on eelmisest käigust koos perega meelde jäänud peeglilabürint, aga seekord ta kahjuks kaasa ei saanud tulla. Eveliinale meeldis maja, kus oli simuleeritud maavärinat. Tikvale meeldis tornaadokoht, maavärina majake, autosõit ja üleval pildid ja näitus inimese organitest, kus oli ka palju õpetlikke nippe tervise kohta.
Ahhaa Teaduskeskuse külastus toimud tänu Kultuuriranitsa rahastusele.
Kui 1.-3 klass külastas Ahhaa Teaduskeskust, siis 4.-8. klassi õpilased said külastada ERMIs aset leidnud Teadusfestivali. Õpilased said võimaluse osaleda erinevates õpitubades ja vaadata teadusteatrit.
Teadusfestivali külastuse võimaluse meie kooli õpilastele projekti “Circular based management” rahastus.