Teisipäeval, 4. aprillil oli meie kooli 1.-4. klassil võimalus koha peal vaadata Lasteteateri etendust “Kuidas saada heaks?” Lugu rääkis ühest väikesest siilipoisist, kes tuli ühel päeval mõttele, et tema tahaks saada heaks. Tema isa soovitas küsida vanaisalt ja nii otsustaski väike siilipoiss minna oma vanaisale külla, et temalt headuse kohta pärida. Teel kohtas siilipoiss metsas elavaid loomi ja oli teiste vastu abivalmis ja sõbralik. Madu tahtis teda küll nahka panna, aga ta tõmbas õigel ajal kerra ja okkad torkisid mao suud nii, et siilipoiss jäi terveks. Vanaisa juurde jõudes selgus, et vanaisa arvates siilipoiss oskab juba hea olla.
Etendust mängisid kaks meest, kes lisaks loo jutustamisele olid näidendisse pannud rohkelt muusikat ja laulu, mida ise kitarridega saatsid.
Aitäh koolile, et etendus toimus laste jaoks tasuta!