Peipsi Koostöö Keskus ootab 29. märtsil Roosna-Alliku Põhikooli (Kooli 10, Roosna-Alliku, 73201 Järva maakond) kõiki hariduslike rollimängude huvilisi koolitusele (liituda võivad ka piirkonna noortekeskused, muuseumid ja loodushariduskeskused jne). Koolitus on tasuta. Registreeru SIIN
Tutvu õpilarbiga SIIN
ja killukesi õpilarbist näed SIIT
AJAKAVA
12:15 – 14:15
I osa: ROLLIMÄNGUD GLOBAALSE- JA KLIIMAÕIGLUSSE TEEMADE TOETAJANA
Ühe keskkonnaharidusliku õpi-larbi stsenaariumi läbimängimine. Näiteks „Elu Puu“. Keskonnahariduslik rollimäng “Elu puu” tutvustab ökosüsteemi tasakaalu põhimõtet, kohanemist ning ületarbimise mõju keskkonnale. Mängu tagasisidestamine ja maailmahariduslik arutelu.
Paus 30 minutit
14.30- 16.30 (17:00)
II osa: ROLLIMÄNGU METOODIKA JA MAAILMAHARDUS
Mis on maailmaharidus? Mis on maailmakodaniku pädevusmudel? Mis on Maailmahariduse Euroopa deklaratsioon 2050. Sissejuhatav koolitus, mis on keskkonnahariduslik õpil-larp ja kuidas seda korraldada ning ise stsenaariumit luua.

Lisainfo:
Ederi Ojasoo
tel: 56636264,
e-posti aadress ederi.ojasoo@gmail.com
Rohkem infot projektist leiad SIIT

Projekti toetab #ESTDEV #FromThePeopleOfEstonia