Täna toimus meie koolis kampaania “Vanast uus” võitjate autasustamine. Kampaanias osalesid nii õpilased kui ka kooli töötajad. Kokku esitati 38 tööd, mida said kõik uudistada 30. jaanuarist – 03. veebruarini toimunud näitusel.
Žürii valis parimad tööd 6 erinevas kategoorias. Kõige praktilisemaks tööks osutus õpetaja Silvi toode (vanadest pükstest õmmeldud stiilne poekott). Kõige keskkonnasõbralikumaks tooteks valiti 8. klassi Peetri töö. Kõige naljakamaks/lõbusamaks toode oli žürii liikmete arvates 2. klassi Nele valmistatud vahva sokinukk. Kõige fantaasiarikkamaks tööks osutus 1. klassi Tikva nukk. Parima sisustuselemendi tiitli võitis 1. klassi Romeki küünlahoidja. Rahva lemmiku auhinna võitis 2. klassi Reelika oma vahva pudelist valmistatud pinaliga.
2. klassi õpilased otsustasid ka enda klassi õpilaste seast valida parima töö. Loosi tahtel osutus võitjaks Vanessa vahva töö.

Aitäh kõikidele, kes selles kampaanias kaasa lõid!

Kampaania viid läbi rahvusvahelise projekti “Circular based waste manager” raames.