16. jaanuarist kuni 20. jaanuarini pidas meie armas koolipere Roosna-Alliku Põhikooli sünnipäeva. Sünnipäevanädal algas õige mugavalt ehk siis pidžaamapäevaga. Nii mõnigi õpetaja ja õpilane haaras selleks puhuks kaasa ka oma kaisuka.


Õpetajad Jaanika ja Eda õppisid meie koolis ning olid ka pinginaabrid.

17. jaanuaril oli just täpselt selline nagu õige sünnipäev peabki olema- täis mängu. Õpilased said lahendada tahvlile kõiksugu ülesandeid. Tehti läbi ka noorte seas populaarseid mänge. Õpilaste seas kõige menukamaks mänguks osutus mäng, kus WC- paberil pidi sikutama veega täidetud topsi. Seal kus paber katkes ootas õpilasi üks pisike kingitus.

18. jaanuril oli selle sünnipäevanädala kõige erilisem päev. Nimelt külastasid meid vilistlased Lauri Mäepalu, Piret Ranne, Kirke-Carol Promm ja Helin Pevkur. Vilistlased andsid meie kooli õpilastele külalistunde, kus nad rääkisid, kes nad on, millega nad tegelevad. Samuti räägiti ka oma karjäärivalikutest ning tarkusi elust-enesest. Lisaks toimus Roosna-Alliku mõisa saalis mälestustetund, kus vilistlased jagasid meiega mälestusi oma kooliajast. Vilistlased rääkisid, kes oli nende meeldejäävaim õpetaja ning kes oli lemmikõpetaja, kuidas nemad spikerdasid, mis oli nende lemmik koolitoit, kuidas nemad oma vahetunde sisustasid jne.
See päev oli kogu koolipere lemmikpäev. Meeleolu oli ülev ning lausa südantsoojendav oli vaadata vilistlaste ja õpetajate taaskohtumisi. Aitäh meie armsatele vilistlastele, et nad oma kohalolekuga tegid meie kooli sünnipäeva niivõrd eriliseks.




19. jaanuaril oli meie sünnipäevanädala kavas Just Dance. Õpilased said jalga keerutada pikkade vahetundide ajal.
20. jaanuril panime sünnipäeva nädalale piduliku punkti. Õpetaja Jaanika Alliksoo viis läbi traditsiooniks saanud kooli kohta käiva massiviktoriini, millest õpilased alati aktiivselt osa võtavad. Viktoriinist jagame ka teiega ühte huvitavat fakti. Näiteks seda, et sellel õppeaastal õpib meie koolis 46 poissi ja 46 tüdrukut.