10. novembri õhtupoolikud olid õpilased peredega Roosna-Alliku mõisa roosas saalis isadepäeva tähistamas. Isadepäeva ürituse korraldusse olid kaasatud kõigi kooliastmete õpilased. Isadele pühendatud üritusel tõstsid kõigepealt meeleolu 2. klassi õpilased rõõmsa lauluga. Seejärel kandsid ette 2. ja 3. klassi õpilased isadele pühendatud luuletusi. Õpilaste esinemistekava lõpetas 1. klassi Tikva Tikerpalu imeilusa lauluga. Kultuurse osa järel võttis isadepäeva veelgi üllatavama pöörde.

Kas te teate seda ütlust, et üks isa annab lapsele rohkem teadmisi kui kümme õpetajat. Õpetajatel tekkis huvi, kas see ütlus peab paika. Aeg oli isade ja õpilaste teadmisi kontrollida. Õpetaja Heli Järve võttis ohjad üle ning palus kõikidel külalistel moodustada 4-6 liikmelised meeskonnad ning algas Kahoot. Mängus oli suur osavõtt ning ilmselgelt ka väga head tulemused.

Peale esinemisi ja Kahooti mängu ootasid külalisi mõisa jalutussaalis küpsisetordid, mille olid meie 4.-8. klassi õpilased hoole ja armastusega valmistanud.

Me väga täname kõiki õpilasi, kes antud ürituse korralduses kaasa lõid! Aitäh kõikidele külalistele, et veetsite selle vahva õhtupooliku koos meiega!