Sel aastal, 22. ja 29. septembril, oli kõikidel meie kooli õpilastel võimalus Keskkonnainvesteeringute Keskuse toetusel käia Tallinna Loomaaias programmidel “Loomad erinevates elukeskkondades”.

1.-5. klassi õpilased tegid peale loomaaiaprogramme veel ekskursiooni Tallinna vanalinna. Saadi teada, kus asub Roseni palee, mille lasi ehitada meie esimese mõisniku poeg Axel Rosen ja kus praegu on Rootsi saatkond. Möödusime ka Vene saatkonnast, kus õpilased nägid, kuidas suhtuvad Eesti inimesed Ukrainas toimuvasse. Külastasime 600-aastast raeapteeki ja vaatasime ka raekoda, mis sel aastal sai 700-aastaseks. Vanalinna ekskursioon lõppes Toompeal, kus vaatasime Aleksander Nevski katedraali ja saime teada Toompea lossi ehitamisest.

29. septembril külastasid meie kooli 6.-9. klasside õpilased Tallinna Loomaeada, kus võtsid osa õppeprogrammist “Ellujäämiskunst loomariigis”. Selle programmi raames toimus avastusretk loomaaeda, kus peatutakse erinevates loodusvööndites elavate loomade juures.Oli õpetlik koolipäev.