Armas koolipere! Homme ei plaani me tõtata töövihiku ja õpiku järele, vaid teeme 2. septembri koolipäeva vahvaks ja meeleolukaks ning läheme uuele kooliaastale vastu mängeldes. Peale aktiivse tegevuse toimub saalipiknik. Kui ilm on meeldivalt soe, siis usun, et saame toreda ühis söömise korraldada ka õues, kuid seda kõike vaatame homse päeva jooksul. Pange endale mugavad riided selga. Oleme ürituse planeerinud siseruumidesse. Ühtlasi palume õpilastel võtta kaasa oma sööginõud (taldrik/kauss ja kahvel on piisav)!

2. septembri ajakava on järgmine:

8.15 koolipäeva algus
8.30 kogunemine saali
9.00 – 10.30 ühistegevused
10.30 aeg oma klassiga
11.30 söömine (makaronid hakklihaga). Võta kaasa oma sööginõud!
12.00 I bussiring Ronde – Viisu – Paide
II bussiring Kaaruka – Kodasema – Järva-Jaani

Koolibussi graafik: https://www.r-alliku.paide.ee/oppekorraldus/koolibuss

Kohtumiseni!