Täna oli meil meeleolukas päev, nimelt tutipäev. Traditsiooniline päev algas hommikuvõimlemisega, kus 9. said tibutantsuga kenasti kõik kondid ja lihased soojaks tantsida. Seejärel ootasid 9.klassi õpilasi ees tõeline aaretejaht.
Matemaatika klassis oli niitide rägastik, kus igaüks pidi oma niidirulliga kerima niiti kokku seni kuni jõuab aardeni. Kõik läbisid selle edukalt niiet kannatlikkust ja püsivat meelt on meie 9. klassi õpilastel vägagi palju.
1. klass korraldas 9. klassile viimase koolikella aktuse. Rääkides traditsioonidest, siis 9. klass andis 8. klassile üle spikriranitsa, mis peaks aitab neil järgmisel aastal lihtsamalt läbi saada.
Lisaks tegid külastasid 9. klassi õpilased oma lasteaiaõpetajat Tiiu Väli ja tema praegusi lasteaiakasvandikke.
Soovime üheksandikele palju edu eksamitel!