Tänase päeva jooksul sai lõbusalt aega veedetud lasteaed Helliku põnnidega ja mõeldud ka kogukonna peale.

Lasteaed kutsus meid õpetajate päeva puhul külla. Pärast mitmekordset edasilükkamist jõudsime õpilasesinduse liikmete Karolini, Marii ja Annikaga sinna nädal aega hiljem. Kuna ka väikestele lastele meeldib väga joonistada, siis võtsime kaasa mõned töölehed, mida saime koos värvida. Seejärel panime lasteaia toredatest vahenditest kokku takistusraja ja lõpuks laulsime ja tantsisime ka. Aitäh, lasteaed Hellik, meeleoluka kohtumise eest!

Ka sel aastal osalesime . 6. klassi õpilastega Transpordiameti ülekäiguradade markeerimisprojektis “Peatu, vaata, veendu!”. Vestlesime enne veidi liiklusohutusest ning läksimegi markeerima. Usume, et see ei jää ülekäigurada ületades kellelgi märkamata ja aitab ohutusele kaasa. Pildile jäid viis õpilast, aga meiega olid veel Karolin, Maire, õpetaja Silvi ja huvijuht Tiina. Aitäh kõigile, kes hoolivad!