11. juunil tähistasime kooliaasta lõppu kogu kooliperega. Ilm oli suviselt soe ja mõnus. 1. ja 2. klass lugesid luuletusi ja laulsid. Õpetaja Lea ja tüdrukud tutvustasid läbi etteaste noorte vabaajategevusi.

Direktor Riina Hiob andis kooli ees ainult “viitele” ning “neljadele- ja viitele” õppijatele tunnistused. Direktori tänukirja said klassikaaslaste poolt esitatud õpilased. Ka tublidele matemaatikavõistlusel Känguru, Paide linna jäätmetekke vähendamise projekti joonistus- ja videokonkursil ning vanapaberi kogumise kampaanias osalenud õpilastele ning õpetajatele jagasime tunnustusi. Õpetaja Jaanika Alliksoo loosis kooli kõige noorema õpilase Kristella abiga matkapäeval töölehel õigesti vastanud õpilaste vahel auhindu. Liikumisõpetaja Kätlin Merisalu tegi teatavaks, kes olid kiiremad, tugevamad ja sitkemad kooli spordipäeval.

Paide abilinnapea Siret Pihelgas andis üle sihtkapitali Õpihimuline Noor preemiad:

 1. Trevor Sõmermaa
 2. Egon Põllu
 3. Kert Kullamaa
 4. Oliver Lusmägi
 5. Janar Selge
 6. Jarek Lehtsaar
 7. Oliver Otsalt
 8. Marii Soosalu
 9. Rivo Selge
 10. Anna Miia Weidebach
 11. Kaisa Needra
 12. Keidi Eha
 13. Marko Mändla
 14. Liselle Kellner
 15. Annika Nemvalts
 16. Miia Soosalu

Palju õnne!