Roosna-Alliku kool tähistas täna, 28. septembril staadionil spordinädalat teatejooksuga takistusrajal. Osales 14 võistkonda, sealhulgas lasteaed Helliku Siilikese ja Õunakese rühm ning kooli õpetajate naiskond.

Meeskondades oli minimaalselt 6 liiget, kellest 4 läbisid raja ning ülejäänud moodustasid tugimeeskonna. Abilisi oli vaja, sest üle suurte põhupallide ei oleks kõik ilma toeta saanud, samuti tuli tassida kahekesi kasti.

I kooliastmes tegi kiirema tulemuse 2. klass, II kooliastmes 5. klass ja III kooliastmes 7. klass.

Võitjaid premeeriti diplomi ja šokolaadidega, kõigile osalejatele oli Eesti Olümpiakomitee poolt sussikotid.

Suur tänu abi eest korraldamisel: Kätlin Merisalu, Rebruk Farm OÜ, Mati Seire, Ene Merisalu, Saskia Kõiv, Kaisa Needra, Keidi Eha, Tiina ja Andrus Guutmann, 5. klass ja 9. klass.