22. novembri öökoolis valmistusime jõuluballiks. Töötubades küpsetasid 1.-3. klassi lapsed kooliperele piparkooke, 4.-5. klass valmistas õnneloosi jaoks vildist ingleid. Evelin Kori MTÜst Paide Pööning õpetas vanemate klasside tüdrukutele kuusekuule kaunistama. Need riputame saali suurele kuusele. Poisid tegid samal ajal puutöötoas puidupõletust lauamängudele.

Peale meisterdamist oli hingetõmbepaus, seejärel läksid nooremad diskole, vanemad harjutasid valsisamme. Kell 23 said lapsed otsida pargist helkureid. Kes meeskonna kiiremini kokku sai, sel õnnestus leida rohkem helkureid.

Põneval õhtul oli sagimist üksjagu. Täname korraldajaid ja ka kokatädisid, kes meile õhtusöögi valmistasid.

Projektil “Jõulud mõisas 100 aastat tagasi” on käimas kolmas aasta, seda toetab LEADER ja MTÜ Roosna-Alliku Mõis.