Õpilasesindus soovis leida koolimajas tuba, kus noored saaksid vabal ajal mugavalt istuda ja soovi korral nt lauamänge mängida. Tehti kooli juhtkonnale ettepanek, mis sai ka heakskiidu. Koos peeti aru, kuidas tuba sisustada ja kust saaks raha. Igal aastal on kooli jõulupeol õnneloos, kus müüakse õpilaste valmistatud esemeid ning tulu läheb noorte tegevuste rikastamiseks. Näiteks eelmisel aastal osteti lauatennise laud ja reketid.

Jõulunädalal viidi läbi töötoad, kus õpilastel valmisid küünlad, paberist ja riidest kingikotid, piparkoogid, külmikumagnetid ja kuuseehted. Jõulupeo õnneloosis müüdi need kiiresti läbi. Noorte ettevõtmisele pani õla alla ka kooli hoolekogu, kelle kohvikust saadud tulu läks samuti toa sisustamiseks.

Noored tegid kuulutuse sooviga leida diivan ja diivanilaud. Pakkumisi tuli mitmeid, mille seast valiti sobilikud asjad. Ülejäänud raha eest soetati diivan ka kooli fuajeesse. Seal on nüüd samuti väga mugav vahetunnis puhata, vajadusel saab ka ainetundides väljaspool klassiruumi õppida.

Vaba aja veetmise tuba nimetati Mugavustsooniks. Sinna panime ka Roosna-Alliku noortetoa lauajalgpalli laua.

Tänud toetajatele ja osalejatele!