Albert Einstein on öelnud, et suurim kunst õpetamise juures on äratada õpilases rõõmu loomingulisest eneseväljendusest ja tarkusest.

Roosna-Alliku Põhikooli õpetajad alustasid 2018. aastat erksa mõtlemisega. Nimelt 3. jaanuaril toimus koolituspäev, mis aitaks tuua õpetajatele sära silma ja kes omakorda tooks seda sära ja erksust ka meie kooli õpilastesse. Koolijuht jagas teadmisi mõttemudelist “Miks? Kuidas? Mida?”, mis aitab saavutada oodatud eesmärke. Suure mõttetöö tegid ära õpetajad, kes pidid rühmatöös kujundama ja looma unistuste kooli. Ülesandeks oli kirjeldada oma kooli visiooni, missiooni ja põhiväärtusi, vastates kõigepealt küsimusele „miks“, siis „kuidas“ ja „mida“. Iga rühm esitles oma unistuste kooli ja toimus aktiivne ning meeldiv arutelu.

Meie õpetajad soovivad, et koolis oleksid õnnelikud, rahulolevad ning inspireeritud lapsed ja õpetajad, kes muudavad enda ümber õpikeskkonna omanäoliseks, huvitavaks ja turvaliseks.

Soovime uuel aastal jätkuvalt meeldivat koostööd lastevanemate ja koostööpartneritega.

 

Riina Hiob

Direktor