21. novembril toimus Roosna-Alliku Põhikoolis maakonna poiste laulupäev, mis kandis järjekorranumbrit 22. Võistlema tuli 33 poissi/noormeest. Selle päeva parimad esinejad valis välja žürii koosseisus Lea Kuldsepp, Made Talts ja Olaf Lääne. Meie lauluvõistluse patroon Lembit Saarsalu ei saanud tervislikel põhjustel osaleda, kuid saatis õe Lea kaudu kõigile tervitused.

Poiste laulupäev toimus Roosna-Alliku mõisas küll viimast korda, kuid loodame, et traditsioon jätkub juba uute eestvedajate käe all mõnes teises toredas koolis. Täname kõiki laulupoisse, juhendajaid, saatelauljaid ja pillimehi, žüriiliikmeid ning lapsevanemaid, kes on läbi aastate laulupäeval osalenud ja lauljaid toetanud. Suur tänu ka Ants Leppojale, kes on läbi kaamerasilma üritust aastaid kajastanud. Teiega oli tore!

Laulupäeva säravamad tähed sel korral olid:

6 – 7-aastased eelkooliealised poisid

 1. Randel Nugis

7 – 9-aastased kooliealised poisid

 1. Kimi Reiko Pilipenko
 2. Kaspar Tarasov
 3. Uku-Bert Aare

10 – 11-aastased poisid

 1. Chrystian-Mairold Saarse
 2. Karl Keio Aare
 3. Franz Piirmets

12-aastased ja vanemad poisid kuni häälemurdeni

 1. Egert Ninep
 2. Kristen Niidla
 3. Kuldar-Helior Saarse

Kuni 16-aastased häälemurde läbiteinud noormehed

 1. Karl-Mathias Saarse
 2. Kasper Koiduste
 3. Karl Ilmar Loog

17 – 20-aastased noormehed

 1. Siim Einassoo
 2. Martin Tampuu
 3. Andre Beljaev

Lembit Saarsalu plaadi pälvisid Egert Ninep ja Karl-Mathias Saarse.

Meie kooli esindasid Younes Salami ja Karl Müllerbeck.

          

Üritust toetas ka