27. aprillil toimub Türil nõuandeseminar laste annete varase märkamise ja toetamise teemal

Talendiks  ei sünnita, vaid arenetakse. Kuidas märgata lapse andeid võimalikult varases eas ning luua tema arenguks parimad tingimused? Nendele küsimuste üle arutletakse MTÜ Eesti Talendikeskuse projekti  „Märka ja toeta lapse andeid“ Kesk-Eesti piirkondlikul seminaril, mis toimub Türi kultuurimajas 27. aprillil.

Seminarile oodatakse Järvamaa ja teiste lähikonna valdade lapsevanemaid, lasteaia- ja algkooliõpetajaid, laste huviringide juhendajaid jt huvilisi, et ühiselt leida parimaid viise lapse arengu süsteemseks arenguks kodu, üld- ja huviharidusasutuste koostöös.  Seminaril kontsentreerutakse  keskmisest kõrgemate vaimsete võimetega laste varase märkamise ning nende  potentsiaali maksimaalse arengu toetamise küsimustele. Osalejatele jagatakse nii kasulikku teoreetilist kui praktilist teavet. Vabas vestluses  saadakse osa ka üksteise rõõmudest ja muredest.

  • Seminari ja vestlusringi juhib Tartu Ülikooli õppejõud, pikaaegne andekate eestkõneleja, raamatu „Andekusest ja andekatest lastest“ autor  Viire Sepp
  • Tore on õppida ka teiste kogemustest – Viljandi Taibukate Teaduskoolis on käivitunud projekt, mis viib teaduskooli noored lasteaedadesse huviringe läbi viima. Projektist räägib Viljandi Taibukate Teaduskooli noorte juhendaja Liina Roht

Nõuandeseminar toimub neljapäeval,  27. aprillil algusega kell 15.00 Türi kultuurikeskuses (Türi, Hariduse 1).  Seminar kestab orienteeruvalt kl 18ni. Kohvilaud.

Registreerimine kuni 26. aprillini lingil
https://goo.gl/forms/Nenjk1uE3EgKdPe62

või MTÜ Eesti Talendikeskus FB seinal facebook.com/eestitalendid

Seminar on tasuta.

 

27 apr 2017 Türi seminar_Märka ja toeta lapse andeid (2)