Kooli aasta teo valimistele esitati kuus nominenti. Veebruaris toimunud internetihääletusel osales 74 inimest.

Ajastutruud seinamaalingud kingituseks Roosna-Alliku mõisahäärberi 230. juubeliks 18 häält

“Digitaalselt aktiivne kool” tunnustus – HÕBETAHVEL (HITSA, väljastatud 26. oktoober 2016) 17 häält

Roosna-Alliku hoolekogu poolt korraldatud heategevuslikud kohvikud 14 häält 

HITSA õpilastööde konkurss “Maailmariik Eesti” digitaalsete loovtööde võistlus digitaalse õppematerjali kategoorias nooremas vanuseastmes eriauhind (Birko-Maari Palusalu, Annika Nemvalts, Marko Mändla ja Matten Karma, juhendaja Heli Järve) 12 häält

HITSA õpilastööde konkurss “Maailmariik Eesti” digitaalsete loovtööde võistluse animafilmi kategooria nooremas vanuseastmes II koht (Maksim-Markus Mere, Kaspar-Markus Reivik ja Robert Pudel, juhendajad Tuuli Järva ja Heli Järve) 10 häält

HITSA õpilastööde konkurss “Maailmariik Eesti” digitaalsete loovtööde võistluse animafilmi kategooria nooremas vanuseastmes III koht (Saskia Kõiv ja Elisabeth Raudkivi, juhendajad Tuuli Järva ja Heli Järve) 3 häält